AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam parçası yutmak

Kahve falında cam parçası yutmak

Kahve falında cam parçası yutmak emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, önünün kapanacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine işaret eder.

Kahve falında cam parçası yutmak gördüyseniz:

  • Asıl niyetinizi saklama çabasında olmanız veya bazı konulara en başından hayır dememeniz, her iki tarafında memnun kalabileceği sonuçlar elde edilmesi veya uzlaşmacı ilerlenebilmesi açısından önem taşıyor olabilir.

Kahve falında cam parçası yutmak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam kırıklarını yutmak rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Kahve falında cam kırığı yutmak ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırık cam yutmak kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine inanılır.

Kahve falında cam yutmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında cam kırıkları yutmak kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine delalettir.

Kahve falında kırık cam parçaları görmek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine delalet eder.

Kahve falında ağzında cam parçası görmek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir