AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kırığı yutmak

Kahve falında cam kırığı yutmak

Kahve falında cam kırığı yutmak maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında cam kırığı yutmak gördüyseniz:

  • Aklınızın sesine kulak vermeli, önerilerini ciddiye almalısınız.

Kahve falında kırık cam yutmak işinde geniş yetkilerle donatılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında cam kırıklarını yutmak özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, kazalardan, belalardan korunacağına alamet eder.

Kahve falında cam kırığı yutmak hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cam kırıkları yutmak kazancın sürekli artacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cam yutmak moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam parçası yutmak işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına yorulur.

Kahve falında evde cam kırıkları görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, sorunların gittikçe artacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil cam kırıkları görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir