AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kırıklarını yutmak

Kahve falında cam kırıklarını yutmak

Kahve falında cam kırıklarını yutmak fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, ferah bir döneme girileceğine, haksızlıklara uğranılacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına tabir olunur.

Kahve falında cam kırıklarını yutmak gördüyseniz:

  • Uzun veya kısa yolculuklara çıkma istekleriniz olabilir.

Kahve falında cam kırıkları yutmak zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine yorulur.

Kahve falında kırık cam yutmak aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam kırıklarını yutmak bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, hayırlı bir evlat olacağına tabir olunur.

Kahve falında cam kırığı yutmak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam parçası yutmak ağlayacağına, strese gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında cam yutmak üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, geçim derdi yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında cam kırık görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında kırık cam vazo görmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir