AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kırıkları yutmak

Kahve falında cam kırıkları yutmak

Kahve falında cam kırıkları yutmak hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, zorluklarını aşacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, işinden ve parasından olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında cam kırıkları yutmak gördüyseniz:

  • Aksilikler karşısında bağırıp, çağırıp, yakınlarınızı kırabilecek kadar gerilimlisiniz.

Kahve falında cam kırıkları yutmak aksine daha da zorlaştıracağına, muradına ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırık cam yutmak işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam kırıklarını yutmak böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında cam kırığı yutmak uzun yıllar boyunca konuşulacağına, ruhunun şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında cam parçası yutmak kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında cam yutmak zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Kahve falında cam kırıklarının üstünde yürümek hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında ağzında cam kırıkları görmek hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir