AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam tabak bardak görmek

Kahve falında cam tabak bardak görmek

Kahve falında cam tabak bardak görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam tabak bardak gördüyseniz:

  • Romantizme veya sevdiğiniz kişilere zaman ayırmanız stresi azaltabilir.

Kahve falında cam tabak bardak görmek çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında tabak bardak kırmak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında bardak ve tabak kırmak büyük sıkıntıları olmayacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında bardak tabak görmek doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında tabak bardak almak büyük hatalar yapacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına rivayet eder.

Kahve falında bardak tabak yıkamak elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bardak tabak kırmak aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında bulaşık bardak tabak yıkadığını görmek ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir