AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabak bardak kırmak

Kahve falında tabak bardak kırmak

Kahve falında tabak bardak kırmak zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, eksiği kendinde bulacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında tabak bardak kırmak gördüyseniz:

  • Tamamlanması gereken işlere duyguları karıştırmamanızda fayda var.

Kahve falında bardak tabak kırmak çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında tabak bardak kırmak dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına delalettir.

Kahve falında bardak ve tabak kırmak aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına inanılır.

Kahve falında porselen tabak kırmak görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında siyah tabak kırmak kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sinirlenip tabak kırmak maddi zarara gireceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine delalettir.

Kahve falında tabak kırmak evinde ve işinde yardımcıları olacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine yorulur.

Kahve falında tabak çanak kırmak fal sahibinin de yüzünün güleceğine, olaylı günler geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir