AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardak tabak yıkamak

Kahve falında bardak tabak yıkamak

Kahve falında bardak tabak yıkamak yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, kısa sürede başarısının artacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bardak tabak yıkamak gördüyseniz:

  • Diğerlerine yapacağınız yardımlar boşa gitmeyecek.

Kahve falında bulaşık bardak tabak yıkadığını görmek büyük hatalar yapacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bardak tabak yıkamak bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bardak tabak görmek yeni bir ilişkiye başlayacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına inanılır.

Kahve falında tabak bardak görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında çay bardağı ve çay tabağı görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tabak ve bardak görmek kazançlı olacağı işlere gireceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tabak bardak kırmak mekân değiştireceğine, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabak bardak almak hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir