AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardak tabak kırmak

Kahve falında bardak tabak kırmak

Kahve falında bardak tabak kırmak üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, yeni kişilerle tanışacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bardak tabak kırmak gördüyseniz:

  • Maddi kazançlar söz konusu olabilir.

Kahve falında tabak bardak kırmak yeni başlangıçların yapılacağına, parasal anlamda rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bardak ve tabak kırmak falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında bardak tabak kırmak evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tabak kırmak görmek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, prestij kaybı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çay tabağı kırmak her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, nefsine yenileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz tabak kırmak yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına inanılır.

Kahve falında porselen tabak kırmak görmek zararının büyük olacağına, ünleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında porselen tabak kırmak sıkıntıların ve dertlerin artacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir