AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardak tabak görmek

Kahve falında bardak tabak görmek

Kahve falında bardak tabak görmek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, onların önüne geçeceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında bardak tabak gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan yakınlarınızla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında bardak tabak yıkamak rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında tabak bardak kırmak ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına rivayet eder.

Kahve falında cam tabak bardak görmek evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine işarettir.

Kahve falında bulaşık bardak tabak yıkadığını görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabak ve bardak görmek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, doğru bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında bardak tabak kırmak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bardak tabak görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında bardak ve tabak kırmak işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir