AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabak bardak almak

Kahve falında tabak bardak almak

Kahve falında tabak bardak almak rızkın genişleyeceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, malının ve aşının da çoğalacağına, güzelliklere rast gelineceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında tabak bardak almak gördüyseniz:

  • Başkasının başına gelen bir talihsizlik sizi son derece kızdırabilir.

Kahve falında tabak bardak kırmak rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabak bardak almak elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, işindeki verimin artacağına tabir olunur.

Kahve falında bardak ve tabak kırmak Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, şansının da döneceğine işarettir.

Kahve falında tabak bardak görmek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına işarettir.

Kahve falında cam tabak bardak görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına yorulur.

Kahve falında bardak tabak görmek gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında tabak ve bardak görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gelirinin de artmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çay bardağı ve çay tabağı görmek hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir