AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardak ve tabak kırmak

Kahve falında bardak ve tabak kırmak

Kahve falında bardak ve tabak kırmak saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bardak ve tabak kırmak gördüyseniz:

  • Hayatınızı kontrol altında tutabilir, görevlerinizi veya kendinizle ilgili sorumluluklarınızı ihmal etmeyerek düzeni sağlayabilirsiniz.

Kahve falında bardak ve tabak kırmak manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında bardak tabak kırmak aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına delalettir.

Kahve falında tabak bardak kırmak varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, parasal krizler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında tabak çanak kırmak işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine delalet eder.

Kahve falında cam tabak kırmak sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah tabak kırmak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine delalet eder.

Kahve falında çay tabağı kırmak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında tabak kırmak yardımcı olmayacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir