AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulaşık bardak tabak yıkadığını görmek

Kahve falında bulaşık bardak tabak yıkadığını görmek

Kahve falında bulaşık bardak tabak yıkadığını görmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulaşık bardak tabak yıkadığını gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir.

Kahve falında bulaşık bardak tabak yıkadığını görmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bulaşık bardak yıkamak sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bardak bulaşık yıkamak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bardak tabak yıkamak güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bulaşık tabak görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine delalettir.

Kahve falında bulaşık bardak görmek işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza rivayet eder.

Kahve falında bulaşık yıkarken bardak kırmak ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, asla harama bulaşmayacağına işarettir.

Kahve falında akarsuda bulaşık yıkamak hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir