AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam şişede süt görmek

Kahve falında cam şişede süt görmek

Kahve falında cam şişede süt görmek haksızlıklara uğranılacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine işaret eder.

Kahve falında cam şişede süt gördüyseniz:

  • Belirsizlikler kafanızı karıştırabilir.

Kahve falında cam şişede süt görmek gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine yorulur.

Kahve falında su dolu cam şişe görmek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına delalet eder.

Kahve falında cam şişede su görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cam şişe yemek tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine rivayet eder.

Kahve falında boş cam şişe görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam şişe kırmak zor bir döneme girileceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil cam şişe görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında cam su şişesi görmek çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir