AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam şişe yemek

Kahve falında cam şişe yemek

Kahve falında cam şişe yemek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine işarettir.

Kahve falında cam şişe yemek gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir ya da para çıkışı olabilir.

Kahve falında cam şişe yemek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ağız tadından olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boş cam şişe görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, durgun giden işlerin açılacağına alamet eder.

Kahve falında cam şişe görmek maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam şişede su görmek elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, şeref ve rütbeye yorulur.

Kahve falında cam su şişesi görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil cam şişe görmek uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam şişeden su içmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su dolu cam şişe görmek ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir