AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil cam şişe görmek

Kahve falında yeşil cam şişe görmek

Kahve falında yeşil cam şişe görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, saygınlık göreceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil cam şişe gördüyseniz:

  • Düşünmeden konuşmanız durumunda ileride pişman olacağınız ortamların oluşmasına neden olabilir.

Kahve falında yeşil cam şişe görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, sevgi ve hürmet göreceğine inanılır.

Kahve falında cam şişeden su içmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam şişe görmek bereketi ve zenginliği bulacağına, kazancının her geçen gün artacağına rivayet eder.

Kahve falında cam şişede su görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında boş cam şişe görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık cam şişe görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına işarettir.

Kahve falında cam su şişesi görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su dolu cam şişe görmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, elinize para geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir