AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam şişede su görmek

Kahve falında cam şişede su görmek

Kahve falında cam şişede su görmek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam şişede su gördüyseniz:

  • Gerçekte olanlarla size anlatılanlar tamamen birbirinden farklı olabilir.

Kahve falında cam şişede su görmek uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına alamet eder.

Kahve falında cam su şişesi görmek yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam şişeden su içmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında su dolu cam şişe görmek kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine işarettir.

Kahve falında cam şişe yemek elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında cam şişede süt görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırık cam şişe görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına tabir olunur.

Kahve falında cam şişe görmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir