AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam şişe kırmak

Kahve falında cam şişe kırmak

Kahve falında cam şişe kırmak bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam şişe kırmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda alışılmadık durumlar oluşabilir.

Kahve falında cam şişe kırmak hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında parfüm şişesini kırmak başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, büyük zorluklar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şarap şişesi kırmak kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine inanılır.

Kahve falında soda şişesi kırmak büyük başarıya ulaşılacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına alamet eder.

Kahve falında şişe kırmak endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında rakı şişesi kırmak iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, fal sahibinin şansının açılacağına yorulur.

Kahve falında bira şişesi kırmak adaletin geleceğine, işlerinin kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kafasında şişe kırmak hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir