AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş cam şişe görmek

Kahve falında boş cam şişe görmek

Kahve falında boş cam şişe görmek zahmete ve meşakkate düşeceğine, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, aşama göstermeyeceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, can bulacağına, üzgün ve karamsar olacağına tabir olunur.

Kahve falında boş cam şişe gördüyseniz:

  • Bir ilişki ya da iş birliğinizi ilgilendiren duygusal konular kendini gösterebilir.

Kahve falında boş cam şişe görmek hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına inanılır.

Kahve falında boş şişeler görmek kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boş şişe görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, yüküne ortak olacağına delalet eder.

Kahve falında boş plastik şişe görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, çıkmaza gireceğine yorulur.

Kahve falında boş su şişeleri görmek umutsuz olacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına yorulur.

Kahve falında boş pet şişe görmek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında boş su şişesi görmek uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine delalettir.

Kahve falında boş süt şişesi görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir