AnaSayfa / Genel / Kahve falında su dolu cam şişe görmek

Kahve falında su dolu cam şişe görmek

Kahve falında su dolu cam şişe görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, eşi ile arasının açılacağına, en küçük sorunda parlayacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına yorulur.

Kahve falında su dolu cam şişe gördüyseniz:

  • Gerçekçi düşünmenizde fayda var.

Kahve falında su dolu cam şişe görmek başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su dolu şişe görmek hak yolunu tutacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında içi su dolu şişe görmek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında içi dolu su şişesi görmek özlemlerini bitireceğine, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına alamet eder.

Kahve falında dolu su şişesi görmek hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su dolu pet şişe görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam şişede su görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında cam su şişesi görmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir