AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam su şişesi görmek

Kahve falında cam su şişesi görmek

Kahve falında cam su şişesi görmek çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, bir fitne çıkarmaya, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, güzel günler yaşanacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam su şişesi gördüyseniz:

  • Bazı konuları gereğinden fazla hafife alabilirsiniz.

Kahve falında cam şişede su görmek hayatını kazanırken keyif alacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su dolu cam şişe görmek sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında cam şişeden su içmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında cam su şişesi görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına alamet eder.

Kahve falında kırık cam şişe görmek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, önünü açacağına işarettir.

Kahve falında cam şişe görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil cam şişe görmek başını borçlardan kaldıramayacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında cam şişe kırmak insan sevindireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir