AnaSayfa / Genel / Kahve falında camları silmek

Kahve falında camları silmek

Kahve falında camları silmek kısmetsizlik yaşayacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, beklentilerine ulaşacağına, borçların artacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine delalettir.

Kahve falında camları silmek gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığınız kişilere şüpheyle yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında erkeğin cam sildiğini görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında cam sildirmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında tozlu cam silmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının cam sildiğini görmek üzgün ve hasta olacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında evin camlarını silmek gönül kapılarını açacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlük camı silmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına inanılır.

Kahve falında başkasının evinde cam silmek tebrik edileceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına inanılır.

Kahve falında cam masa silmek mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir