AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur yağarken cam silmek

Kahve falında yağmur yağarken cam silmek

Kahve falında yağmur yağarken cam silmek insanların saygısının kazanılacağına, kısmetinin artacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, söz sahibi olacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur yağarken cam silmek gördüyseniz:

  • Bir anlık boş konuşmak başımıza işler açabilir.

Kahve falında yağmur yağarken cam silmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmurda cam silmek içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye işarettir.

Kahve falında yağmurlu havada cam silmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pencere camı silmek kişinin malını kaybedebileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında araba camı silmek sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin camlarını silmek ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine yorulur.

Kahve falında gözlük camı silmek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencere camını silmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir