AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kapı silmek

Kahve falında cam kapı silmek

Kahve falında cam kapı silmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında cam kapı silmek gördüyseniz:

  • Dikkatinizi vermeniz gereken şeyler var.

Kahve falında cam kapı silmek işlerinin günden güne azalacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına işarettir.

Kahve falında erkeğin cam sildiğini görmek zenginliğe sahip olunacağına, sorumluluk alacağına delalettir.

Kahve falında otobüs camı silmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine işarettir.

Kahve falında başkasının camını silmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, güzel ve doğru işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağarken cam silmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına delalettir.

Kahve falında başkasının cam sildiğini görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, yaşamını kolaylaştıracağına delalet eder.

Kahve falında camları silmek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında cam silmek temizlik yapmak yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir