AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurda cam silmek

Kahve falında yağmurda cam silmek

Kahve falında yağmurda cam silmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına inanılır.

Kahve falında yağmurda cam silmek gördüyseniz:

  • İleride pişman olabileceğiniz ya da sözlerinizi geri almanızı gerektirebilecek durumlarla karşılaşmamak için iddialı veya abartılı konuşmaktan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında yağmurda cam silmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurlu havada cam silmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine delalettir.

Kahve falında yağmur yağarken cam silmek zafer ve bol kazanç getireceğine, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam silmek temizlik yapmak kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tozlu cam silmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde cam silmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin camını silmek emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına alamet eder.

Kahve falında kirli cam silmek çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir