AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin cam sildiğini görmek

Kahve falında birinin cam sildiğini görmek

Kahve falında birinin cam sildiğini görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin cam sildiğini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin işlerine koşmayı veya işleriyle uğraşmayı bir süreliğine ertelemenizde fayda var.

Kahve falında araba camı silmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında cam masa silmek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine tabir olunur.

Kahve falında cam sildirmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin camını silmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında otobüs camı silmek geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camları silmek fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine delalettir.

Kahve falında tozlu cam silmek çok daha iyi koşullara sahip olacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin cam sildiğini görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir