AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam silindiğini görmek

Kahve falında cam silindiğini görmek

Kahve falında cam silindiğini görmek kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına işarettir.

Kahve falında cam silindiğini gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyebilir veya kişisel değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında birini cam silerken görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam sil görmek onlara hocalık edeceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında cam silerken düşmek gelirinin de garanti altında olacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında cam silen kadın görmek yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında cam silen birini görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam silindiğini görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına delalettir.

Kahve falında cam silerken görmek aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine yorulur.

Kahve falında cam sileni görmek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir