AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam sileni görmek

Kahve falında cam sileni görmek

Kahve falında cam sileni görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine tabir olunur.

Kahve falında cam sileni gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz sorunları kaçınılmaz olarak kabul edebilirseniz fazla zarar görmeden sıyrılabilirsiniz.

Kahve falında silinmiş cam görmek büyük bir makama geleceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında cam sil görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına delalet eder.

Kahve falında cam silen birini görmek ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında cam silen kadın görmek işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam sileni görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam silerken düşmek bolluğun ve verimin de artacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam silerken görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam silindiğini görmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir