AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam silerken düşmek

Kahve falında cam silerken düşmek

Kahve falında cam silerken düşmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine delalettir.

Kahve falında cam silerken düşmek gördüyseniz:

  • Evinizde beklenmedik masraflar çıkma olasılığı göründüğü için, harcamalarınızı denetimli yapmanızda fayda var.

Kahve falında cam silerken düşmek bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cam silen birini görmek yetki ve söz sahibi olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam sil görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine delalet eder.

Kahve falında cam silerken görmek şansını kendi eliyle engelleyeceğine, kısmetlerinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam silen kadın görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında silinmiş cam görmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini cam silerken görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam sileni görmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir