AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam silen kadın görmek

Kahve falında cam silen kadın görmek

Kahve falında cam silen kadın görmek eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında cam silen kadın gördüyseniz:

  • Estetik, eğence ya da entelektüel başlıklarda fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kahve falında cam silen kadın görmek büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına yorulur.

Kahve falında birini cam silerken görmek sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, unvan sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında cam silerken düşmek büyük çaba sarfedeceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında silinmiş cam görmek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma rivayet etmektedir.

Kahve falında cam silen birini görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam silerken görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında cam silindiğini görmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına alamet eder.

Kahve falında cam sileni görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir