AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam silerken görmek

Kahve falında cam silerken görmek

Kahve falında cam silerken görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam silerken gördüyseniz:

  • Duygularınızla oynayan ya da duygularınızdan faydalanmak isteyen kişilere yardım veya önerilerde bulunurken dikkat edin.

Kahve falında cam silindiğini görmek başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında cam silen kadın görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, darlığa ve yokluğa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında cam silerken görmek çok rahat bir nefes alacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cam sil görmek işlerinin kötüleşeceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cam silen birini görmek ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına işaret eder.

Kahve falında silinmiş cam görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam silerken düşmek suç işleyeceğine, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında cam sileni görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir