AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam sil görmek

Kahve falında cam sil görmek

Kahve falında cam sil görmek gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına rivayet eder.

Kahve falında cam sil gördüyseniz:

  • Abartılı tavırlardan veya aşırılıklardan uzak durulmaması risk almak anlamına gelebilir.

Kahve falında birini cam silerken görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, rızkının eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam silen birini görmek güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam silen kadın görmek o masumların bedduasını alacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında cam silindiğini görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında cam sileni görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, çalışıyorsa terfi alacağına tabir olunur.

Kahve falında cam silerken görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, ailesinden hayır göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silinmiş cam görmek yeni çalışmalar ortaya konacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam sil görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, büyük bir yükten kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir