AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini cam silerken görmek

Kahve falında birini cam silerken görmek

Kahve falında birini cam silerken görmek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, şeytana uyacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine işaret eder.

Kahve falında birini cam silerken gördüyseniz:

  • Bazı konular sizin kontrolünüz dışında gelişebilir.

Kahve falında birini cam silerken görmek çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam silen kadın görmek alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında cam sileni görmek tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam sil görmek bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cam silen birini görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında cam silerken görmek masumluğunu ispat edeceğine, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalettir.

Kahve falında silinmiş cam görmek çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam silindiğini görmek yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir