AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam silen birini görmek

Kahve falında cam silen birini görmek

Kahve falında cam silen birini görmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, herkesin desteğinin alınacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, günahların af olacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, güzel işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında cam silen birini gördüyseniz:

  • Değişimden hoşlanmıyor ya da değişikliğe karşı çıkıyor olabilirsiniz.

Kahve falında cam silerken görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silinmiş cam görmek hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına delalettir.

Kahve falında cam silen birini görmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam silen kadın görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine inanılır.

Kahve falında birini cam silerken görmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine alamet eder.

Kahve falında cam sileni görmek özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında cam sil görmek işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, projenin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında cam silerken düşmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir