AnaSayfa / Genel / Kahve falında silinmiş cam görmek

Kahve falında silinmiş cam görmek

Kahve falında silinmiş cam görmek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silinmiş cam gördüyseniz:

  • Çok yakın zamanda istekleriniz gerçek olabilir.

Kahve falında cam silerken düşmek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silinmiş cam görmek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına inanılır.

Kahve falında cam silen kadın görmek gıybet edeceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına inanılır.

Kahve falında cam sileni görmek kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına delalet eder.

Kahve falında birini cam silerken görmek çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam sil görmek tatsızlıkların sona ereceğine, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine delalettir.

Kahve falında cam silindiğini görmek eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam silerken görmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir