AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam sildirmek

Kahve falında cam sildirmek

Kahve falında cam sildirmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında cam sildirmek gördüyseniz:

  • Mesaj vermek, ön plana çıkmak, belli işleri başlatmak veya tamamlamak ya da iletişim ağınızı geliştirmek için doğru zamandasınız.

Kahve falında başkasının camını silmek kırılan bir kalbin tamir edileceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin camlarını silmek hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, işsiz ise işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağarken cam silmek eski enerjisini bulacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının evinde cam silmek hayatının bir anda allak bullak olacağına, hayatının tamamen altüst olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camları silmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında cam kapı silmek mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, güzel günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yağmurda cam silmek uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının cam sildiğini görmek hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir