AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının cam sildiğini görmek

Kahve falında arkadaşının cam sildiğini görmek

Kahve falında arkadaşının cam sildiğini görmek rahat nedir öğreneceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, büyük bir sorun oluşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının cam sildiğini gördüyseniz:

  • Vereceğiniz sözler yapılan veya yapılacak olan anlaşmaları ya da bağlılık yeminlerini güçlendirebilir.

Kahve falında arkadaşının cam sildiğini görmek şöhretli biri olunacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağarken cam silmek ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında araba camı silmek rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında cam silmek temizlik yapmak eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin camlarını silmek sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında gözlük camı silmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam masa silmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına işaret eder.

Kahve falında yağmurda cam silmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir