AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının camını silmek

Kahve falında başkasının camını silmek

Kahve falında başkasının camını silmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, verilen kararların geri çekileceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında başkasının camını silmek gördüyseniz:

  • Başkalarını yenebileceğiniz yoldan ilerlemeye eğilimli olabilirsiniz.

Kahve falında otobüs camı silmek korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin cam sildiğini görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının evinde cam silmek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına alamet eder.

Kahve falında evin camını silmek işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine inanılır.

Kahve falında camları silmek yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında cam sildirmek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağarken cam silmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında cam kapı silmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir