AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli pencere camı görmek

Kahve falında kirli pencere camı görmek

Kahve falında kirli pencere camı görmek kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, para kazanmaya delalet eder.

Kahve falında kirli pencere camı gördüyseniz:

  • Rekabet ortamlarına girebilirsiniz.

Kahve falında kirli pencere camı görmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli pencere görmek ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, ömür boyu başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında pencere camı kırmak işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında camı kırık pencere görmek ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam pencere görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında büyük cam pencere görmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında pencere cam kırılması görmek düşkün kimselerin yardımına koşacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında pencere camını kırmak elinize toplu miktarda para geçeceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir