AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencere camı kırmak

Kahve falında pencere camı kırmak

Kahve falında pencere camı kırmak rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, olur olmadık anlarda beyan edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pencere camı kırmak gördüyseniz:

  • Hızlı kararlar almak bazı konularda size kaybettirebilir.

Kahve falında pencere camını kırmak çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına delalet eder.

Kahve falında pencere camı kırmak makamını kaybedeceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına inanılır.

Kahve falında cam pencere kırmak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında pencereyi kırmak çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, büyük bir ihanete uğranacağına işarettir.

Kahve falında pencere kırmak tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında kapı pencere kırmak gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında pencere camını kırık görmek maddi olanakların artacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında pencere cam görmek hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir