AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencere kırmak

Kahve falında pencere kırmak

Kahve falında pencere kırmak ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hanesindeki rızkın da artacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında pencere kırmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdekileri dikkatle dinlemelisiniz.

Kahve falında pencereyi kırmak dedikodu edeceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında pencere camı kırmak büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam pencere kırmak imkânsızlıklarının biteceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına delalettir.

Kahve falında pencere kırmak zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencere camını kırmak sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapı pencere kırmak eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında pencereden girmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında pencereleri kapatmak kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, sorunların sürekli artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir