AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereyi kırmak

Kahve falında pencereyi kırmak

Kahve falında pencereyi kırmak tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, işlerin düşeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pencereyi kırmak gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili çok fazla bilgi vermemelisiniz.

Kahve falında kapı pencere kırmak yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pencere camını kırmak eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine inanılır.

Kahve falında pencere camı kırmak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pencere kırmak gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına delalettir.

Kahve falında pencereyi kırmak işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam pencere kırmak yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında evin pencerelerini açık görmek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine yorulur.

Kahve falında pencereye oturmak her istediğini elde edeceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir