AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam pencere görmek

Kahve falında cam pencere görmek

Kahve falında cam pencere görmek ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine inanılır.

Kahve falında cam pencere gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler uzun vadeli planlarınız veya iş birlikleriniz üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında pencere camını kırmak zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencere cam kırılması görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına işaret eder.

Kahve falında camı kırık pencere görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında pencere camı kırmak işinize ve hanenize bereket geleceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırılmış pencere camı görmek işlerin ve düzenin bozulacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında pencere camını silmek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine alamet eder.

Kahve falında pencereye cam takmak işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camlı pencere görmek sorunlarının sona ereceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir