AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzında cam parçası görmek

Kahve falında ağzında cam parçası görmek

Kahve falında ağzında cam parçası görmek verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, büyük adımlar atılacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağzında cam parçası gördüyseniz:

  • Yeni gelişmeler var.

Kahve falında ağzından cam parçası çıkmak verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzından cam parçaları çıkarmak sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzında cam parçaları görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzında cam parçası görmek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından cam parçası çıkarmak mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, yaşam standartlarının da yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam parçası yemek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine yorulur.

Kahve falında yerde kırık cam parçaları görmek şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırık cam parçaları toplamak dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir