AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık cam parçaları görmek

Kahve falında kırık cam parçaları görmek

Kahve falında kırık cam parçaları görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, adını herkese duyuracağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık cam parçaları gördüyseniz:

  • Kendinize güven eksikliğinizden kaynaklanan bir yalnızlık korkunuz var.

Kahve falında kırık cam parçaları toplamak sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırık cam parçalarına basmak yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yerde kırık cam parçaları görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, aç kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık cam parçaları görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık cam parçası görmek çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırık ayna parçaları görmek rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam parçası kusmak büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Kahve falında cam parçaları toplamak bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, konfor içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir