AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam küre görmek

Kahve falında cam küre görmek

Kahve falında cam küre görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, onların mutlu haberlerini alacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında cam küre gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu değişiklikler yapabilmek veya hayatınızın bazı alanlarını düzenleyebilmek için doğru yerde bulunuyorsunuz.

Kahve falında cam küre görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sihirli küre görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına yorulur.

Kahve falında dünya küresi görmek işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında kar küresi görmek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küre görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam şişe kırmak bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında yağmur yağarken cam silmek şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Kahve falında cam pencere görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir