AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar küresi görmek

Kahve falında kar küresi görmek

Kahve falında kar küresi görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kar küresi gördüyseniz:

  • Bir iş ya da iş birliği teklifi veya işinizle ilgili bir teklif söz konusu olabilir.

Kahve falında kar küresi görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında cam küre görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında küre görmek karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sihirli küre görmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında dünya küresi görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erimiş kar görmek yükünün azalacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına yorulur.

Kahve falında karnının şiş olduğunu görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaz günü kar yağdığını görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir