AnaSayfa / Genel / Kahve falında sihirli küre görmek

Kahve falında sihirli küre görmek

Kahve falında sihirli küre görmek kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, sorunların aşılacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, kötü duygularından arınacağına delalettir.

Kahve falında sihirli küre gördüyseniz:

  • Bazı kişiler neler elde ettiğinizin veya neler başardığınızın farkında olmasalar da, aslında çok fazla şey elde ettiniz.

Kahve falında sihirli küre görmek alkış alacağına ve itibar göreceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında küre görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına delalet eder.

Kahve falında cam küre görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine işarettir.

Kahve falında dünya küresi görmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında kar küresi görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyü sihir görmek sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına işaret eder.

Kahve falında sihirli lamba görmek sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sihir bozmak yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir