AnaSayfa / Genel / Kahve falında küre görmek

Kahve falında küre görmek

Kahve falında küre görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine yorulur.

Kahve falında küre gördüyseniz:

  • Fırsatları yakalamak sadece sizin kişisel yeteneklerinize kalıyor.

Kahve falında kar küresi görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında sihirli küre görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, hayatın tadına varacağına delalettir.

Kahve falında cam küre görmek hasret ve özlem gidereceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dünya küresi görmek maddi kolaylığa ulaşacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına işarettir.

Kahve falında küre görmek isteklerinize kavuşacağınıza, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir