AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünya küresi görmek

Kahve falında dünya küresi görmek

Kahve falında dünya küresi görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dünya küresi gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için birkaç basamak yükselebilirsiniz.

Kahve falında dünya küresi görmek sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine tabir olunur.

Kahve falında kar küresi görmek iyileşeceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine yorulur.

Kahve falında cam küre görmek amacına nail olacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine delalettir.

Kahve falında küre görmek girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında sihirli küre görmek herkesin takdirinin toplanacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dünyanın batmasını görmek hüsrana uğratacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dünyanın ters döndüğünü görmek kendi içindeki gücü keşfedeceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dünyayı mavi görmek üçüncü gözünün açılacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir