AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kırılmasını görmek

Kahve falında cam kırılmasını görmek

Kahve falında cam kırılmasını görmek büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam kırılmasını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin yaptıklarını dikkatle izlemeniz gerekiyor.

Kahve falında evin camlarının kırıldığını görmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında gözlük camının kırılması görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına yorulur.

Kahve falında kırılan cam görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam tabak kırılması görmek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine inanılır.

Kahve falında cam kavanozun kırıldığını görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırılmayan cam görmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına işaret eder.

Kahve falında araba camı kırıldığını görmek zor bir döneme gireceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalettir.

Kahve falında cam bardakların kırıldığını görmek yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir